Die Hefe in der Brauerei

 Die Hefe in der Brauerei
94.95Op voorraadBestellen

In het Duitse boek Die Hefe in der Brauerei, wordt uitgebreid ingegaan op alles wat je maar kunt bedenken rondom gist. Denk aan:

  • Eigenschappen van gist
  • Structuur en functies van een gistcel
  • Regulerende mechanismen
  • Metabolische processen
  • Voedingsbodem voor de gist
  • Zuurstofbehoefte van gist
  • Apparatuur voor gistvermeerdering
  • Gistbeheer

Het doel van Die Hefe in der Brauerei en zijn auteurs is het verstrekken van feitelike informatie over het beheren en vermeerderen van gist. Verder wordt er ingegaan op een de history van de pure biergist.

Specificaties

Merk
EAN 9783921690765
Niveau Gevorderd, Professional
Taal Duits
Schrijvers Gerolf Annemüller, Hans-J.Manger, Peter Lietz
Aantal bladzijden 476
94.95Op voorraadBestellen