Blichmann G2 BoilerMaker RVS brouwketel 28 liter

Blichmann G2 BoilerMaker RVS brouwketel 28 liter

Deze brouwketel van Blichmann is speciaal ontworpen voor de thuisbrouwer. Het is een zeer complete brouwketel, volledig uitgerust met een zeer indrukwekkende set van producteigenschappen. De G2 BoilerMaker RVS brouwketel 28 liter beschikt over kraantje dat is gemaakt uit 1 stuk RVS, waardoor hij zeer eenvoudig te reinigen is.

Daarnaast is de brouwketel standaard uitgerust met de BrewMometer, deze kun je zelf verstellen en hier is de temperatuur makkelijk af te lezen. Verder is de stijgbuis aan de ketel te klikken, zonder dat je daar gereedschap voor nodig hebt. De niveaumeter is van karsbestendig glas. De handgrepen zijn cool touch en de hendels zijn zo geplaatst, dat je de G2 BoilerMaker RVS brouwketel 28 liter makkelijk kunt dragen. Ook aan het rendement is gedacht, de ketel heeft een filterbodem, die volledig rust tegen de zijkanten van de ketel. Dit voorkomt dat de wordt langs het filter loopt.

Helaas is deze ketel alleen geschikt voor gas en keramische kookplaten. Niet voor inductie. De G2 BoilerMaker RVS brouwketel 28 liter is ook nog beschikbaar in andere formaten, namelijk 56 en 75 liter.

Specificaties

Merk Blichmann
EAN 5420069809720
Brouwer Thuisbrouwer
Gewicht 5.17kg
Warmtebron Gas, Keramisch
Inhoud 28 liter
Diameter 31.3cm
Hoogte 37.6cm

Vergelijkbare brouwketels

Blichmann BoilerMaker RVS Brouwketel 28 liter met bolkraan Blichmann BoilerMaker RVS Brouwketel 28 liter met bolkraan