Blichmann G2 BoilerMaker RVS brouwketel 75 liter

Blichmann G2 BoilerMaker RVS brouwketel 75 liter

Deze brouwketel van Blichmann is speciaal ontworpen voor de thuisbrouwer. Het is een zeer complete brouwketel, volledig uitgerust met een zeer indrukwekkende set van producteigenschappen. De G2 BoilerMaker RVS brouwketel 75 liter beschikt over kraantje dat is gemaakt uit 1 stuk RVS, waardoor hij zeer eenvoudig te reinigen is.

Daarnaast is de brouwketel standaard uitgerust met de BrewMometer, deze kun je zelf verstellen en hier is de temperatuur makkelijk af te lezen. Verder is de stijgbuis aan de ketel te klikken, zonder dat je daar gereedschap voor nodig hebt. De niveaumeter is van karsbestendig glas. De handgrepen zijn cool touch en de hendels zijn zo geplaatst, dat je de G2 BoilerMaker RVS brouwketel 75 liter makkelijk kunt dragen. Ook aan het rendement is gedacht, de ketel heeft een filterbodem, die volledig rust tegen de zijkanten van de ketel. Dit voorkomt dat de wordt langs het filter loopt.

Helaas is deze ketel alleen geschikt voor gas en keramische kookplaten. Niet voor inductie. De G2 BoilerMaker RVS brouwketel 75 liter is ook nog beschikbaar in andere formaten, namelijk 28 en 56 liter.

Specificaties

Merk Blichmann
EAN 5420069809751
Brouwer Thuisbrouwer
Gewicht 10.52kg
Warmtebron Gas, Keramisch
Inhoud 75 liter
Diameter 50.8cm
Hoogte 58.42cm

Vergelijkbare brouwketels

SS Brewtech RVS Brouwketel Brewmaster Edition 75 liter SS Brewtech RVS Brouwketel Brewmaster Edition 75 liter € 499.00Bestellen
SS Brewtech RVS brouwketel 75 liter met kogelkraan SS Brewtech RVS brouwketel 75 liter met kogelkraan € 299.00Bekijken
SS Brewtech RVS InfuSsion Mash Tun 75 liter SS Brewtech RVS InfuSsion Mash Tun 75 liter