SS Brewtech RVS Electrische eKettle 38 liter

SS Brewtech RVS Electrische eKettle 38 liter

RVS Electrische eKettle 38 liter van SS Brewtech is een volledig electrische brouwketel. SS Brewtech heeft de ketel helemaal opnieuw ontwikkeld, waarbij ze rekening hebben gehouden met flexibiliteit tijdens en controle van het brouwproces. Daardoor zijn de prestaties van deze ketel tijdens het brouwproces enorm verbeterd.

RVS Electrische eKettle 38 liter beschikt over een element wat heel snel te verwijderen is via de element-poort. Zo kan het element makkelijk schoongemaakt worden. Elk zogenaam HALO-element is berekend op het ketelformaat en heeft een laag wattage. Het is zo ontworpen dat de warmte gelijkmatig door de ketel wordt verdeeld en is tevens zo afgesteld dat er eenvoudig een mooie draaikolk in de wort kan ontstaan, voor het centreren van de trub.

Bij het brouwen met de RVS Electrische eKettle 38 liter, wordt de brouwdag aanzienlijk ingekort, doordat er snel geschakeld kan worden tussen verwarmen of koelen. De ketel is compatible met de eControllers van SS Brewtech en is er een PT100-temperatuursonde geintegreerd, waardoor geen thermowelkoppeling nodig is.

Het oog wil ook wat en ook hier heeft SS Brewtech aan gedacht, zo zijn de handgrepen zo gepositioneerd, dat een compactere horizontale opstelling ontstaat. RVS Electrische eKettle 38 liter is als laatste voorzien van zogenaamde Triclamp koppelingen, welke veel hygienischer zijn, doordat ze makkelijker schoon te houden zijn.

Specificaties

Merk SS Brewtech
EAN 05751938
Brouwer Thuisbrouwer
Gewicht 11.5kg
Warmtebron Electrisch
Inhoud 38 liter
Diameter 45cm
Hoogte 57cm
Extra opties Kogelkraan, Triclamp koppeling

Vergelijkbare brouwketels

SS Brewtech RVS TC Brew Kettle 38 liter SS Brewtech RVS TC Brew Kettle 38 liter € 299.00Bestellen
SS Brewtech RVS Brouwketel Brewmaster Edition 38 liter SS Brewtech RVS Brouwketel Brewmaster Edition 38 liter € 399.00Bestellen
SS Brewtech RVS InfuSsion Mash Tun 38 liter SS Brewtech RVS InfuSsion Mash Tun 38 liter